tisdag 19 juni 2012

New York- St. John's University


Sitter nu pa cultural care training school, st John's Univerity! Flygresan var lang och kall men det gick bra! Vi missade nastan flyget i London till New York, vi fick springa over hela Heathrow for att komma med planet precis! Som det kan ga!

Vi kom fram till New York vid 8 pm och sen fick vi vanta tills klockan blev 9.30 pm for att nagra hade kommit bort! Sen blev det amerikansk skolbuss till Long Island, 2,5 h bussresa sa vi var framme vid tolvslaget ungefar! Darefter blev det mote innan vi fick ga och lagga oss i de prassliga och harda sangarna :)

Idag vaknade man vid 5am, helt pigg, da skulle vi senare upp till skolan som varade mellan 8.15am- 6.30 pm! Lang dag det dar! Vi gick igenom olika sjukdomar som barn kan fa och att man inte far skaka sma bebisar for da kan de knacka nacken! \\

Efter skoldagens slut sa fick vissa en lapp dar det stod att man skulle fa en overraskning om man gick till ett speciellt kontor, da hade jag fatt en liten goodiebag fran min vardfamilj, sa gulligt! De hade skickat en halsning om de sag framemot att traffa mig pa fredag! I goodiebagen fanns en t-shirt, keps, en biljett till en guidad tur i New York, biljett till nagot hogt torn i New York, restaurangcheck och massa godsaker!! sa snallt!!!

Imorgon ska vi ska vi svenskar sjunga sma grodorna med midsommarkransar och stang som vi gjorde innan idag infor de andra au pairerna!  :) Har ar au pairer fran Tyskland, Osterrike, Spanien, Schweiz, Estland, Danmark, Australien, Mexico, Brasilien, Colombia och manga fler!! Roligt med sa manga nationaliteter!! \\

PUSS OCH KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar