söndag 16 december 2012

Nu sitter jag här igen...

Dagen är nu slut och den har gått i ett underbart långsamt tempo. Jag vaknade vid 10 helt utvilad och jag började dagen med att städa mitt rum (kan säga att det behövdes, kläder överallt) Jag dammsög och städade badrummet, slängde in lite kläder i tvättmaskinen, gick ut med soporna och packade in lite julklappar till barnen. Ovanligt effektiv var jag, ibland blir jag det, men bara ibland.

Klockan 2 åkte jag iväg på ett möte med min nya kontaktperson, LCC (Local Childcare Coordinator). I den nya gruppen var vi endast 5 au pairer, i förra gruppen var vi kanske 40 stycken, lite skillnad. Min nya LCC var mycket trevlig och tyckte om att prata. Hon gick igenom med oss alla var och en hur vi trivdes, hur många timmar vi jobbade varje vecka och hur det gick med våra studier. Vi planerade även vad vi ville göra på kommande möten som kommer att förekomma en gång i månaden. Det kanske blir något i stil med zumba, Starbucks eller simning.

Efter middag och film med mina värdföräldrar så har jag bara lyssnat på musik och fixat och donat på mitt rum, jag tycker det är mysigt med lite egentid så man kan rensa sina tankar lite :)

Jag har nog aldrig visat några bilder från mitt rum, inte så mycket att visa men nu har jag några bilder :)
Min hemmagjorda girlang :)




Golden Gate Bridge

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar