måndag 25 februari 2013

Hej igen!!

Jag har kommit av mig här i några dagar, det händer alltid något och sen glömmer jag bort det.. ;)

I fredags jobbade jag sent eftersom min värdmamma var i Chicago med jobbet. Jag förberede även läxan tills skolan på lördagen. Vi skulle skriva en resumé efter en jobbansökan och jag skulle hålla mitt tal om en ekonomisk artikel. 

Jag pratade om hästskandalen i Europa där som alla vet har sålts hästkött som nöttkött. Min lärare tyckte det var mycket intressant, hon hade inte hört talas om händelsen alls och var helt chockad.. klart det är ju ingen kul händelse. 

På lördagskvällen åkte jag iväg med två svenska kompisar på bio. Vi såg Safe Haven, ruskigt bra!! Bästa filmen på länge! 

Under söndagen passade jag barnen under några timmar på morgonen, vi lunchtid mötte vi upp mina värdföräldrar i klättervägsstudion. Vanligtvis går de och klättrar en gång i veckan, oftast onsdagskvällar. Har alltid tyckt att det låter så coolt och äntligen fick jag testa. Häftigt var det, men även läskigt och bitvis jobbigt. Börjar väggen luta och man tappar greppet så blir det tungt att ta sig tillbaka. Det var en upplevelse att testa och jag gör gärna om det men det får då vara en säker klätterväg och inte riktiga klippor. Mina värdföräldrar är inne på att klättra i grupp eller intruktör vid klipporna längs Potomac river, det gör jag inte, det vågar jag inte.... Även fast jag vågar mycket så får man dra en gräns ibland ;) Vi avlutade eftermiddagen med brunch på en restaurang och kvällen slutade med promenad längs Potmac river, inställd yoga och den amerikanska Oscarsgalan. 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar