måndag 7 januari 2013

Dag 6 och 7

Vi for iväg tidigt för att hämta upp vår hyrbil som vi fixat. Det blev bra och stabil Toyota. Efter lite klydd med bilen så blev det bra tillslut och vi begav oss till Orlando. Vi kom fram till hotellet vid 16-tiden amerikansk tid och jag som nu var van vid och inställd på värme och sol hade såklart ingen jacka! Det var betydligt kallare än i Miami. bhurrr.

Dagen därpå (Nyårsafton) spenderade vi på Disney World. Vi kom dit innan 9 am och fick stå i kö i ca 1 timme innan vi kunde komma in. Hur mycket folk som helst! Det var inte bara köer vid ingången, det var köer överallt! Vi körde på fast-card ticket och kunde få ett klockslag när vi kunde komma tillbaka. Smidigt och bra!

Stämningen var mycket bra och paraderna och showerna var fantastiska! Att spendera 17 timmar på Disney World kan man få ont i fötterna av men det var lätt värt att se fyrverkerierna vid tolvslaget!! Har aldrig sett så mycket!

Efter tolvslaget så sprang vi och ställde oss i kö till Space Mountain (en mycket populär berg och dalbana) Tidigare på dagen var det 2 timmars kö men nu var det endast 40 minuter! Lätt värt det trots att det var den läskigaste berg och dalbanan jag varit med om. Den var inne i ett hus och allting var kol svart och stupen kom verkligen när du minst anade, stupen var inte heller mesiga... gud vad jag skrek..  Men känns bra nu efteråt!!

När klockan slog 2 mitt i natten tog vi vår packning och åkte direkt till flygplatsen och åkte hem till DC, ingen sömn där inte.. men varför sova när man kan göra andra saker?







Vi önskar er alla ett Gott Nytt år igen!!

We will rock 2013!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar